maanantai 1. elokuuta 2016

Still too much

Ruokapuoli on mennyt jo jonkin aikaa semihyvin. Tuli ahmittua torstaina ja vähän perjantaina, mutta muuten mennyt hyvin.

Perjantaina näin kaveria kaupungilla ja lauantaina olin kaljakellumassa ensimmäistä kertaa! Kellunta sujui melko hyvin, meitä oli kaksi tyttöä kyydissä ja minä säästyin suuremmilta kastumisilta, oli kyllä housut märät ja jalat kurassa, mutta en ihan läpimäräksi kauttaaltaan kastunut (ei ollut uimapukua), mutta kaverini kaatui rannalla veteen, joten sai kunnon kastelun XD Hänellä oli onneksi bikinit vaatteiden alla niin laitettiin vaan vaatteet kuivumaan aluksen reunalle. Mä paloin vaan melko pahasti lauantain aikana. Huomasin sen vasta illalla kun oltiin lähdössä, että säärtä kuumotti, käytiin mäkkärissä syömässä, jonka vessassa katsoin naamaani peilistä ja järkytyin, miten vasen puoli naamasta punoitti oikein kunnolla :D Sitten illalla huomasin, miten polvet ja sääret ovat ihan kirkkaan punaiset, ja nopeasti alkoi särky ja kuumotus. Eilen vielä seisominenkin sattui jalkoihin, tänään on jo vähän parempi fiilis.

Lauantaina en laskenut kaloreita, mutta muuten olen laskenut tunnollisesti.

Perjantai 22.7: 1530kcal
La: 1770kcal
Su: 1000 kcal
Ma: 1710 kcal
Ti: 1760 kcal
Ke: 1550 kcal
To: 3390 kcal (ahmintapäivä)
Pe: 2405 kcal
La: kaljakellunta, kaloreista ei tietoa
Su: 1645 kcal

Eli suurimmaksi osaksi kalorit pysyneet välillä 1500-1800 kcal, mikä olisi juuri kulutuksen verran, koska en paljoa liiku, joten ei ihme että paino on pysynyt suunnilleen samana. Vaikka nämä ovat tuntuneet onnistumisen päiviltä, koska en ole ahminut ja kalorit pysyneet kohtuudessa, paino ei silti putoa, koska kaloreita on edelleen liikaa. Tuntuu vaan niin vaikealta saada nipistettyä noista vielä pois, mutta pitäisi se päivän kaorisaanti saada alle 1500 että paino putoaisi... Noh, suunta on kuitenkin oikea, jos nyt elokuun aikana ehtisi saada edes muutaman kilon pois ennen koulun alkua... Kuukausi aikaa, paljon pystyisin saamaan kuukaudessa pois...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti